Om oss

Espira Kniveåsen barnehage åpnet i desember 2006 og ligger i Drammen kommune, bydel Åskollen. Vi har 5 avdelinger fordelt på to etasjer, med plass til ca 115 barn. Våre avdelinger heter Storebjørn (5-6 år), Polarstjernen (2,5 – 4 år), Sirius (2,5 – 4 år), Lillebjørn (1-2 år) og Karlsvogna (1-2 år).

Barnehagen tilbyr fullkost, dvs. frokost, lunsj og fruktmåltid med melk eller vann til alle måltider. Vi har egen kokk som tilbereder sunn og delikat varmmat 4 dager i uka. Vi har smøremåltid en dag i uka og til frokost.

Vi har en flott gapahuk i skogen, der vi har lekeområde og bålplass. I tillegg har vi flere faste uteplasser på nedsiden av barnehagen som vi kan bruke. Barnehagen har stort lekeområde ute med mulighet for et eget område for de yngste barna, og store fellesrom inne.

Vi er ca 27 ansatte som til sammen har bred kompetanse og erfaring fra barnehagefeltet.

Personvern og cookies