Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Kniveåsen du er mest fornøyd med?»

«Vi føler at barnet vårt blir godt tatt vare på av engasjert personale som bryr seg genuint om barnas beste. Maten på Espira Kniveåsen er nok i særklasse med tanke på at de har en egen kokk som lager de deiligste retter som sender sin velduft utover barnehageområdet til bestemte tider på dagen. Barnehageområdet er godt organisert og opparbeidet på en slik måte at personalet har god oversikt over alle barna til en hver tid. Det føles trygt og godt å overlate barnet vårt til Espira Kniveåsen når vi drar på jobb. Når vi henter barnet vårt er han ofte engasjert i lek og har det så gøy at han ikke vil hjem. Vi kan ikke få rost personalet godt nok for deres innsats.»

«De ansatte er genuint opptatt av barna og setter samspillet og kommunikasjonen med hvert enkelt barn i høyeste. Jeg er alltid trygg på at mitt barn er 100% ivaretatt både fysisk! psykisk og emosjonelt når hun er i barnehagen.»

«De voksne sitter på gulvet/i sandkassa med barna, kledd for å være med i lek. Mitt første møte med Lillebjørn var en som var like full av sand som ettåringene! Pynter seg når det er spesielle merkedager. Alltid en klem og et fang. Variert og god mat. Turdager. Stort sett masse ute. Fantastisk med egen 5 års avdeling. Rørende å høre at det siste året i bhg skal være en fest!»

«Faglige dyktige, trygge og positive ansatte som skaper trivsel både for barna og foreldre. Barnehagen har tydelige mål for læring og barnesyn og er godt organisert. Det at barnehagen har egen kokk og har gode og sunne måltider er vi veldig fornøyd med. Det at barnehagen tilbyr alle måltidene i barnehagen er et kjempegodt tilbud. Er veldig fornøyd med Spireportalen. Kjempefint verktøy for å gi og få informasjon og få et innblikk i barnas hverdag. Hyggelig å se bilder fra barnehagehverdagen til barna.»

«Hos Espira Kniveåsen har barna en svært innholdsrik og spennende hverdag. Både foreldre og barn føler seg sett og hørt. Løsningen med aldersbestemte grupper på tvers av avdelingene gjør at barna knytter bånd til flere av sine kommende klassekamerater. Mye utetid og faste turdager er ukas høydepunkt, i tillegg til varm lunsj fire dager i uka – god, sunn, hjemmelaget mat laget av barnehagens egen kokk! Sol ute, sol inne!!»

«I’m generally very satisfied with Espira Kindergarten/ barnehage, as compared to my previous kindergarten experience. Staff are skilled as handling children ain’t any easy work as many assume. Staff have good approach to kids, their learning patterns and build kids skills moral to learn what is challenging. Kids are future leaders, so they need good foundation from childhood and that i trust Espira focus on kids in all aspects.»

Personvern og cookies